top of page

Hør fra våre kunder

Etter første møte oppdaget jeg at det var lett å fortelle Eirik det han hadde behov for å vitefor å kunne trene meg opp til å nå mine mål..

Jeg har trent med Eirik en time i uken siden januar 2022. Jeg fulgte etter han da han begynte å jobbe for dere i PT Gruppen

 

Jeg begynte å trene etter anbefaling av kiropraktoren jeg gikk til. Der fikk jeg beskjed om å bruke en PT for å ikke forverre prolapsen i korsryggen. Jeg brukte lang tid på å kontakte en PT. Jeg valgte Eirik ut ifra et par kriterier: Han ser ikke ut som en bodybuilder, og han innehar et vinnende og sjarmerende vesen. Dette var viktige kriterier for meg fordi jeg lett måler meg opp mot andre og jeg trenger et snilt menneske som ikke skremmer meg. Det var skremmende nok for meg å bare møte opp for at noen skulle se på meg mens jeg trente. Eller som jeg så på det: Se på at jeg feilet på alt jeg skulle gjøre. 

 

Etter første møte oppdaget jeg at det var lett å fortelle Eirik det han hadde behov for å vitefor å kunne trene meg opp til å nå mine mål. Jeg ser i ettertid at han allerede den gang klarte å lese min enorme nervøsitet for ALT som skulle oppleves.  

 

Fysisk stod det veldig dårlig til og jeg var smertelig klar over det. Jeg var forberedt på å ikke føle mestring og å synes at styrketrening var kjipt og å ikke ha lyst til å dra på trening. Det jeg derimot ikke var forberedt på var at Eirik la opp treningen slik at jeg følte mestring på hver økt, hadde det morsomt og lo mye. Det skal sies at han sa at han skulle legge opp treningen slik at jeg skulle oppleve mestring. Det hadde jeg ingen tro på i det hele tatt. Et eksempel på dette er øvelsen hip thrust. Første gang var det utrolig vanskelig med bare stangen og beina mine skalv fra første repetisjon. Jeg hatet den øvelsen, syntes jeg så dum ut, og løftet jo ingenting. Så stod Eirik der og motiverte. Nå elsker jeg øvelsen og løfter 85 kg x 16 repetisjoner, noe jeg aldri hadde trodd skulle være mulig. Eirik har hele veien opp til 85 kgsagt at jeg kom til å klare å løfte mer. 

 

Det psykiske biten har vært vanskeligere å oppdage fremgang på. Mest fordi jeg ikke var klar over hvor dårlig det egentlig stod til. Joda, humøret var bedre etter hver økt samme dagen. De langvarige endringene oppdaget jeg ikke selv før i april 2023, over ett år med trening senere. Selvtilliten og selv verdien har økt betraktelig takket være tryggheten som Eirik har vist meg gjennom over 1,5 år. Han leser meg som en åpen bok, og han er direkte med meg. For meg har denne tryggheten vært grunnmuren som det kan bygges videre på. Det har vært helt uvurderlig. 

 

Resultatene for min del har blitt: Jeg har meldt meg inn på treningssenter. Trener 5- 6 dager i uken (i lærer ferien hvert fall).  Skal melde meg på løp til høsten. Jeg er sterkere, gladere, håndterer bedre utfordringer med 3 unger, har mer energi og et mer stabilt humør. 

 

Tusen takk Eirik! 

2023-08-31 15.01_edited.jpg
Kristine Ringen.jpg
Jeg mener oppriktig at ved å ha investert i PT timer med Eirik har jeg også investert i min psykiske og fysiske helse.

Om du ser etter en personlig trener som tar deg på alvor, så trenger du ikke å lete lenger, for da er Eirik treneren for deg! Jeg har vært så heldig å få ha Eirik som min PT i over 1 år nå, og jeg kan ærlig si at dette er den beste investeringen jeg har gjort! Eirik er en person som virkelig ser deg som et menneske og ikke bare som en kunde.

 

Da jeg begynte syntes jeg at det var ubehagelig å være på et treningssenter, men Eirik har skapt en trygghet hos meg ved å lære meg riktig teknikk og sette opp et oppnåelig program som jeg ser progresjon ved. Han er flink til å pushe meg, og lytter om jeg ønsker endringer. Jeg mener oppriktig at ved å ha investert i PT timer med Eirik har jeg også investert i min psykiske og fysiske helse.

Christina om Henrik

Jeg har fått stort utbytte av både online- og fysisk trening hos Henrik. Han har en stor viten om trening og ulike øvelser, som blir tilpasset personlig så en opplever mestring og treningsglede.

 

Jeg har trent tidligere, men det var vanskelig å komme i gang igjen, så det har vært fint å ha en PT til å motivere og inspirere til trening. Samtidig så har jeg fått mange gode små tips og tricks, der betyr at jeg har fått større utbytte av treningen enn hadde jeg trent selv.

 

Hilsen en som trente før jobb i dag.

Og som jeg ved en anledning sa til Trond at han har ikke reddet livet mitt, men han har bidratt til at jeg har et lettere liv.

Årsaken til at jeg begynte på treningssenteret begynte med at jeg like før jul for noen år siden plutselig fikk tre kink i ryggen, først på den ene siden, så den andre siden og så midt på. Resultatet var delvis lammelse i venstre ben, og litt i høyre. Etter besøk hos fastlegen ble jeg lagt inn på nevrologisk avdeling og gjennomgikk mange tester og undersøkelser som til slutt endte med at de fant ut hva jeg IKKE feilte, og det var jo litt betryggende da de utelukket en del alvorlige diagnoser. Men noen former for behandling var ikke aktuelle. Og jeg var temmelig hjelpeløs og var avhengig av rullator både ute og inne.

Tiden gikk, og jeg ble ikke bedre. Ett år gikk, og kona bestemte at jeg skulle forsøke meg på treningssenteret. Jeg stavret meg inn, og ble godt mottatt i resepsjonen. Jeg forklarte situasjonen, og det ble bestemt at jeg trengte en PT, da fant jeg ut hva det var. PT'en som viste seg å være Trond, fikk en utskrift fra nevrologisk avdeling, med en mengde uforståelige nevrologiord. Denne oversatte han slik at han fikk god forståelse for min tilstand.

 

Så la han opp et treningsprogram med fokus på benets muskulatur og nervebaner. To ganger i uken ble vi enig om at var en god begynnelse. Og jeg måtte gjennom en rekke øvelser med stadig økende vanskelighetsgrad, og flere ganger har jeg sagt til Trond: Hvis ikke du hadde stått her hadde jeg ikke gjort dette.

 

Tiden gikk, og etter hvert merket jeg forbedring i bevegelsesevnen, og redusert ubehag i muskulaturen. Underveis i treningen fikk jeg stadig små forelesninger om muskulatur og nervebaner. Trond kom også med anbefaling om hva som kunne gjøres hjemme på egenhånd.

Og som jeg ved en anledning sa til Trond at han har ikke reddet livet mitt, men han har bidratt til at jeg har et lettere liv. Jeg har et godt stykke igjen, men jeg ser lys i tunnelen.

Tom Velve _ Trond sin kunde_edited.png

Ida om Lucas

Mi treningshistorie starta med løping og kun løping. Etter en tid fikk eg løpekne og fikk beskjed om å begynne med styrketrening. Heldigvis for meg dukka Lucas opp. Uten han hadde nok styrketreninga  bestått av feil teknikker, sansynligvis meir skade og sikkert forblitt et kortvarig og sporadisk opplegg. Lucas har hjelpt meg å nå mål som eg trudde var umulige. Eg har nå hatt Lucas som trener i mange år og kvar gang eg falt ut av treninga, følt eg ikkje har mestra noko eller har hatt behov for tilpasset trening pga skade eller liknende so har Lucas vert der, og hjelpt meg i gang igjen.  

 

Han er en allsidig trener med brei kunnskap innen både styrketrening og kosthold, som har gjort at eg har lært mykje og nå syns det er morro og gå på trening! Til og med under covid, fikk eg tilsendt treningsprogram den dagen samfunnet stengte. Dette gjorde det lettere og holde seg i aktivitet under ei tid med begrensa treningsmuligheter. 

 

Beste investeringen eg har gjort i mitt liv! Eg er evig takknemlig for alt Lucas har gjort for meg og vil gjere for meg vidare framover 

Ida Sunde, 35år

Med god hjelp fra Lise har jeg sakte men sikkert klart å finne den treningsgleden alle snakker om.”

Jeg har alltid følt meg utilpass og usikker på et treningssenter. Ikke visst hva jeg egentlig skal gjøre og hvordan sette sammen en strukturert plan.

 

Målet mitt har vært å føle meg trygg på det jeg gjør i tillegg til å skape en god rutine hvor trening er en kontinuerlig del av livet mitt. 

 

Med god hjelp fra Lise har jeg sakte men sikkert klart å finne den treningsgleden alle snakker om. 

 

Hun har vært en utrolig god ressurs for meg hele veien. Alltid med et godt humor i mine dårlige dager og en god venn på min side når jeg når målene vi jobber mot. 

 

Blir man litt overveldet over alle valgene og ikke helt vet hvor man skal begynne, er en PT (Lise 😉) et supert hjelpemiddel jeg virkelig kan anbefale alle

Marlene til Lise.jpeg

Trine om Lasse

Hvor lenge har vi trent sammen?

Ca. 6 måneder. Vi hadde også timer sammen i 2019.

 

Hva har trening gjort for deg?

“Trening hjelper meg til en viss grad og skru av tankekjøret, å gir meg et friminutt. Utrolig nok så bidrar også treningen til at man føler seg sunnere og at kroppen funker bedre”.

 

Hva har du fått ut av treningen sammen med Lasse som personlig trener?

“Trygghet og troen. Lasse er uttrolig flink til å lære fra seg og forklare - noe jeg verdsetter ekstremt mye. Ved å skape en trygg tamme, så klarer han også å gjøre at jeg får troen på at jeg får det til!”

 

“Jeg har med andre ord fått mere glede av treningen, da jeg har fått vedre fårståelse for hva jeg gjør og hvorfor. Lasse er tidenes fyr, og dere er heldige som har en slik stjerne”

2023-01-16 19.51.47.jpg
Nå er jeg i gang og ser at det virker. Uten den hjelp og støtte jeg fikk fra Eirik, min PT, hadde det aldri gått. 

Etter 7 måneders kreftbehandling og 3 operasjoner i venstre fot, den siste en amputasjon, var det ikke mye krefter igjen i kroppen. Vel hjemme igjen ble det mye stillesitting og jeg visste at jeg måtte gjøre noe. 

Jeg hadde tidligere trent på Aktiv treningssenter og tok kontakt med dem. Jeg var usikker på hvilke apparater jeg kunne bruke og hvordan jeg kunne trene med protese. 

De satte meg i kontakt med Eirik, en PT (personlig trener) og det viste seg å være en utmerket løsning. 

Nå hadde jeg en avtale som gjorde at jeg måtte møte opp, en trener som kjente mine fysiske svakheter og visste hva som skulle til for å få bedre styrke og balanse.  

Han laget et tilpasset treningsprogram som vi fulgte og der belastningen økte etter hvert som jeg fikk mer styrke.

Jeg oppdaget ganske snart at jeg hadde brukt flere apparater feil tidligere. Nå lærte jeg å gjøre øvelsene rett. 

Det var betryggende å ha en trener tilstede hele tiden, som passet på, som visste hvor mye jeg kunne klare, hvor mye jeg kunne øke belastningen og også stoppe når det ble for mye. 

Nå er jeg i gang og ser at det virker. Uten den hjelp og støtte jeg fikk fra Eirik, min PT, hadde det aldri gått. 

 

Jane Floor
82 år

Tiina om Lucas

Å trene med PT Lucas gir meg overskudd og balanse


Etter å ha gått gjennom en serie med operasjoner i 2019 var jeg psykisk nedbrutt og i meget dårlig fysisk form. Jeg hadde tidligere deltatt gruppetimer på treningsstudio, men nå var jeg ikke fysisk i stand å gjøre det. Samtidig har jeg krevende jobb i helsevesenet med travle dager og med mange reiser og møter, men jeg klarte knapt mine gjøremål. Jeg skjønte at hvis jeg vil fortsette med jobben min, så må jeg gjøre noe med det fysiske og håpe at det psykiske bedrer seg i tillegg.

Jeg var heldig at jeg fikk Lucas som min trener. Jeg likte hans entusiasme, men også hans kunnskap om treningen. Hans sans for teknisk riktige utførelser av øvelser sikret min progresjon og skadefrihet, gav meg trygghet og ønske å utvikle meg videre. Treningen med ham innebærer alltid utfordringer, men han er også flink å kartlegge hva må man fokusere i å trene for å oppnå bedring. Derfor blir treningen realistisk, individuell og spennende.

 

Han klarer å formidle øvelser på en måte at treningen blir gøy og krevende samtidig. 

Lucas er en PT som ser helheten kombinert med de personlige utfordringer, tilpasser treningsprogrammet og er viktig medspiller for å oppnå best mulig resultat. Jeg har fått tilmye mer enn jeg kunne håpe på i starten. Etter fire år med trening sammen med Lucas gleder jeg fortsatt til hver time og lærer alltid noe nytt om øvelser, trening og livsstilen knyttet til det. Treningene har gitt meg likevekt i hverdagen, bidratt til overskudd og er blitt viktig del av livet mitt. Det er nye mål og utfordringer som gjør timene med PT Lucas også nå spennende.
Tiina Rekand, 62 år

Christian om Lise

Før jeg begynte å trene fikk jeg lett kink i ryggen, alt ble anspent og til slutt fikk jeg betennelse i muskulaturen. Det tok vanligvis 2 uker med behandling hos kiropraktor før jeg følte meg tilnærmet normal igjen. Kinkene kunne komme opp til flere ganger i måneden. Hvis jeg hadde en god dag så var jeg dau sliten i ryggen etter en arbeidsdag. 

 

Jeg gikk til kiropraktor i et halvt år og det hjalp litt, men føltes mer som en midlertidig løsning som hjalp der og da, men ikke på sikt. Når jeg begynte å trene med Lise så merket jeg først at jeg ble mindre sliten på jobb, mindre trøtthet i ryggen. Nå har jeg trent med henne i 10 måneder og ryggen tåler mye mer og kommer seg fortere. Jeg får ikke betennelse lengre, kun kanskje noe små strekk. 

 

Sist gang jeg fikk kink i ryggen så gikk det fire dager uten behandling før jeg følte meg bra igjen. Hvis du sliter med å komme deg ut på trening, har ryggproblemer eller andre smerter så er det en god start å begynne med PT.

Jeg elsker mestringen, fremgangen, energinivået, styrken og følelsen jeg får etter å ha begynt å trene med PT.”

Å trene med PT er en investering i meg selv! Etter at jeg ble mor fikk jeg et nytt incentiv til å ta vare på kroppen min og bli sterkere. Som voksen har jeg aldri funnet et treningsopplegg som har vedvart, og det har blitt mye dårlig samvittighet og «jeg burde ...»-tanker. 

 

Da jeg begynte med PT mens jeg fremdeles var i morspermisjon, så fikk jeg en liten pause fra baby-tilværelsen og tid til meg selv. Det føltes veldig godt! Etter hvert merket jeg på hele kroppen og energinivået at noe hadde skjedd, med positivt fortegn! 

 

Nå, snart 1,5 år etter at jeg begynte, føler jeg at jeg ikke kan stoppe. Ofte er jeg så sliten og trøtt av alt som skjer i hverdagen og mangel på søvn, at det siste jeg har lyst til er å trene. Men alltid, hver eneste gang, er jeg så glad for at jeg har trent! Og dessverre, kjenner jeg meg selv såpass godt at jeg kommer til å finne 1000 unnskyldninger til å IKKE trene dersom jeg ikke hadde hatt en avtale med Lise. 

 

Jeg elsker mestringen, fremgangen, energinivået, styrken og følelsen jeg får etter å ha begynt å trene med PT. Det er den beste investeringen jeg gjør - for både meg selv og min sønn ❤️

Åshild til Lise_edited.jpg

Eldho Midhun Babu om Lasse

Hvor lenge har vi trent sammen? 

"Siden september 2021"

 

Hva har trening gjort for deg? 

"Det har hjulpet meg å bli sterkere, mer fleksibel og føle meg bedre med meg selv."

 

Hva har du fått ut av treningen sammen med din PT? 

“Jeg har fått mye verdifull innsikt om kroppen min. Spesielt hvor mye jeg kan presse mine fysiske grenser uten å skade. Også allsidigheten til treningsøkter som jeg aldri ville klart uten hjelpen til Lasse”

 “Jeg vil anbefale Lasse til noen av mine nære venner/familie. Han har gjort treningen morsom og enkel. Og i en tid hvor motivasjonen lett faller av, er det kanskje det aller viktigste for å oppnå disiplin, fysisk og mental form”

E0A25C6B-6F76-49D1-A5E5-C07FD9478C36_edited.png
Jeg vil anbefale Trond på det varmeste. 

Jeg var skeptisk i starten og usikker når jeg meldte meg inn på Aktiv Treningssenter, men her ble jeg møtt av min personlige trener, Trond Vasslag.

 

Han så meg og hva jeg trengte, både mentalt og fysisk. Vi startet enkelt og jobbet oss oppover. Gjennom tøffe tider fikk jeg den støtten jeg trengte og vi kom oss gjennom på best mulig måte.

 

Trond har gjort livet rikere og er en person jeg kan snakke om alt med. Jeg vil anbefale Trond på det varmeste.

Tycjan, 22 om Eirik

Det å komme i gang med trening, var ikke alltid like lett for meg. Jeg trente en liten stund også falt jeg ut og startet aldri igjen.

Med hjelp av min tidligere personlig trener Eirik, kom jeg virkelig i gang.  Vi hadde gode samtaler om hva jeg ville oppnå og vi tilpasset hver enkel øvelse og program til hvordan jeg er. I tillegg fikk jeg masse gode tips i forhold til kosthold, oppvarming og mer. Jeg fikk god veiledning på hva jeg burde fokusere på og hvilke øvelser som ville gjøre det lettere for meg i fremtiden. Eirik så virkelig hele meg.

Det å komme i gang, ga meg kjempe mye i hverdagen. Fikk god rutine, møtte opp på treninger, så progresjon og følte meg fantastisk. Det å se framgang, er noe av det beste. I tillegg fikk jeg bedre søvn, mer energi, og generelt mer struktur i hverdagen.

Eirik brydde seg mye om meg og treningen, og pushe meg nok til at jeg klarte å utfordre meg selv. Angrer ikke ett sekund på at jeg har valgt PT gruppen, spesielt etter så godt tilpassa pakke for en student som jeg er. Anbefales til alle, 10 av 10.

Han har masse kunnskap og er kjempegod på å motivere.”

Nok en treningsøkt ferdig med denne flotte personligere treneren, Trond Vasslag. Jeg kan komme sur og gretten, sint og glad til trening, men går alltid derifra i godt humør.

 

Han har fått meg til å ta fatt på utfordringer jeg aldri trodde jeg skulle klare. Han har masse kunnskap og er kjempegod på å motivere. Tuuuuuuusen takk for hjelpen så langt Trond.

3C69F254-4477-458A-A504-D5B110250F64_edited.jpg

Audun Drageset om Lasse

Hvor lenge har vi trent sammen? 

4 år

 

Hva har trening gjort for deg? 

“Bedre helse (fysisk og psykisk). Mere energi i hverdagen. 

Gjør trening mye gøyere, en ser fremgang og mottar god veiledning til hvordan du skal nå dine mål. Så hjelper det det er en som utfordrer deg men skreddersyr opplegget etter dine behov”

 

Hva har du fått ut av treningen sammen med din PT?

Svært fornøyd med PT! Når en har jobbet sammen i lengre tid kjenner PT kunden meget godt og en ser virkelig utbyttet som kunde.

Helene til Lise_edited.jpg
hun yter sitt beste for at akkurat du skal få den beste treningen som passer akkurat din kropp.”

Lise er en dreven dame i sitt fag, hun yter sitt beste for at akkurat du skal få den beste treningen som passer akkurat din kropp, har du vondter eller skavanker så fisker Lise en annen tilpasset øvelse.

 

Hun er veldig bevisst på at du skal gjøre øvelsene riktig. Så ikke noe vits å prøve og jukse. Hun er fleksibel og hjelpsom👌

Etter mange år med vond rygg, har Lises trening hatt en utrolig positiv effekt på ryggen, og bedring.

 

Så hvorfor kan man ikke få PT på resept, det funker jo, og spesielt om du trener med Lise:) 

Mathilde Høgstøl, 23 om Eirik

Det å skaffe meg en PT var absolutt noe av det lureste jeg har gjort. Det hjalp meg tilbake til en hverdag hvor jeg fikk den ekstra energien jeg desperat trengte som ny student. Jeg hadde i tillegg kommet meg tilbake fra en kneoperasjon, så jeg var veldig usikker på hvordan jeg skulle komme i gang med treningen.

Allerede fra dag 1 fikk jeg tett og god oppfølging av PT’en min Eirik, som la til rette for mine utfordringer, behov og ønsker. Sammen utviklet vi et fantastisk program som jeg fortsatt bruker den dag idag.

Eirik ble som en treningskompis og det var gøy å dra på trening. Etterhvert bygget vi opp en trygghet, som gav meg masse selvtillit og glede av å være i aktivitet igjen. Angrer ikke!

Ja her er jeg, som ikke helt forstod poenget med personlig trener.”

Ja her er jeg, som ikke helt forstod poenget med personlig trener. I dag ville jeg ikke vært foruten. Det startet med et ønske om veiledning mtp. rette øvelser og riktig bruk av apparater. 

 

Jeg er nok en av dem som trenger litt «pushing», og med Lise som instruktør og motivator ble det ikke så vanskelig. Må jo gå når du vet at det står en og venter på deg, og der står hun like smilende og blid hver gang. Det hjelper godt med litt ros innimellom og da. 

 

Ved PT Senteret på Kokstad har jeg Lise helt for meg selv og kan være så «keitet» som jeg bare vil. 

 

Tusen takk til deg for din hjelp og ditt lune vesen som gjør det hele så mye enklere 🥰

Hilsen Anita Kokai

Anita til Lise_edited.jpg

Keith Spiteri om Lasse

Lenge vi har trent sammen? 

"3 years"

Hva har trening gjort for deg? 

"Hitting good PRs and getting stronger at a consistent pace."

 

Hva har du fått ut av treningen sammen med din PT?

"Apart from the above, I have gained more confidence to attend gym by myself."

Jeg ser tydelige resultater og jeg er mer stolt og glad.”

Jeg har holdt på med trening i mange år. Jeg har vært utrolig interessert og vært ivrig på å bli sterk. Jeg ble tidlig fascinert over treningsformen CrossFit. Jeg fikk meg etterhvert PT som lærte meg ulike løft som jeg kunne bruke i treningen min. Jeg var også innom Google for å Google ulike CrossFit inspirert trening.

 

Etter hvert som jeg begynte i lære ble det mindre trening som jeg ønsket. Og etter læretiden begynte jeg på skole for å ta påbygg. Skole året viste seg å være veldig travelt da dette måtte kombineres med jobb.

 

Jeg gikk på trening i ny og ne, men ikke like mye som jeg ønsket. Våren og sommeren kom jeg jeg ble mer og mer frustrer over at jeg ikke fikk de resultatene jeg ville ha. Jeg hadde ingen treningsplan og motivasjonen dabbet bort.

 

Det var da jeg tok kontakt med min trenings coach Ingvild. Etter at jeg tok kontakt med henne, meldte jeg meg inn i ABEL og nå har jeg fått en helt ny hverdag. Ingvild legger til CrossFit inspirerte treningsøkter til meg som er utrolig lett å finne i ABEL. Min hverdag er ganske travel, men nå er jeg mer motivert for trening enn noen gang.

 

Jeg ser tydelige resultater og jeg er mer stolt og glad. Ingvild er en stor motivasjon og jeg er takknemlig for at jeg har henne så tilgjengelig når de tunge dagene kommer. Vi setter opp nye mål for treningen hver uke og det i seg selv er motiverende. Jeg gleder meg til veien videre.

Ingvild sin kunde.jpg

Nyame om Henrik

As a coach he is «no nonsense» and very patient with any questions I have. He gave me structure and intensity to my workout while at the same time giving me a nice chat. I felt really engaged in the process and was aware of the slight improvements every week thanks to his feedback.

Radel.jpg
If you value your health, take a step and invest in the right people.”

We need to invest in our health, and investing in PT Gruppen and my personal trainer Eirik is one of the best decisions I’ve ever made.

 

Eirik is very competent, skilled, and knowledgeable. In other words, he knows what he’s doing, and he’s doing it excellently. He developed a training plan that compliments with my goals and needs.

 

My goals to stay healthy and fit are being achieved through his guidance and my self-determination. If you value your health, take a step and invest in the right people.

Maria, 31 om Eirik

Det var veldig kjekt å ha oppfølgning Eirik! Følte meg sett fra første stund. Han var flink til å avdekke hvilke behov jeg hadde som kunde og med det lage en felles plan, med mål som var både oppnåelige og motiverende. Treningsgevinsten min var økt energinivå og en følelse av mestring.

 

Opplevde meg selv som både sterkere fysisk og mentalt under perioden. Ifht søvn så hadde jeg en bedre døgnrytme under treningsopplegget, da jeg var mer fysisk sliten etter trening og sov bedre.

 

Opplevde og at eksamenstiden var kjekkere og mer overkommelig enn tidligere, og at jeg hadde mer overskudd til lange lesestunder ved å ta treningspauser mellom lese- og skriveslagene. Alt i alt er Eirik en dyktig PT som er flink til å motivere!

Jeg opplever at han genuint bryr seg og ønsker at jeg skal få et godt tilpasset treningsprogram.”

Jeg er veldig fornøyd med PT-timene med Eirik! Jeg er sterkere, sprekere og føler meg bedre enn på mange år. I tillegg har det vært kjekt å gå på trening! Jeg opplever at han genuint bryr seg og ønsker at jeg skal få et godt tilpasset treningsprogram, best mulig utbytte av treningen og en positiv opplevelse.

Inger.jpg

Maryam, 43 om Eirik

Fantastic!! The training plans are second to none and clearly tailored to suit each individual clients requirements.

 

The thing that sets Eirik apart is the level of communication he gives you, he’s always on hand to answer any questions and give you plenty of encouragement along the way. The feedbacks are especially helpful so you know you’re on the right track.

 

Friendly and efficient service and would highly recommend to anyone. Cheers Eirik!

Jarand Hasvik_edited.jpg
Hans motiverende holdning gjør også at det er lettere og mer lystbetont å presse grensene til det ytterste

Trond som PT har vært en nødvendighet for min del for å komme skikkelig i gang.

 

Motiverende og kunnskapsrik både i selve treningsopplegget og med kosthold, samt andre forhold rundt dette. Han er flink til å oppfatte hva som passer av trening eller ikke.

 

Hans motiverende holdning gjør også at det er lettere og mer lystbetont å presse grensene til det ytterste, både med selve treningen, men også i det daglige med kosthold og hverdagslige aktiviteter.

Øyvind Nordland om Lasse

Hvor lenge har vi trent sammen?

4 år


Hva har trening gjort for deg?

Bedre fysisk form

Rutiner

Mere energi i hverdagen.

 

Hva har du fått ut av treningen sammen med Lasse som Personlig Trener?

Treningsglede

Teknikk

Motivasjon

Gjennomført trening

bottom of page