top of page
Henrik_edited.jpg

HENRIK KASPERSEN

Helse PT og idrettsvitenskapstudent

henrik@ptgruppen.no

484 06 838

Hei! Mitt navn er Henrik og jeg er sertifisert personlig trener og kostholdsveileder

 

Jeg har selv drevet med toppidrett som ishockeyspiller i store deler av livet mitt. Her har jeg tilegnet meg erfaring og kunnskap som har gitt meg en forståelse fra utøver/kundens ståsted. Ved å kombinere dette, kunnskap og erfaringen jeg har fra å være trener, ønsker jeg å hjelpe deg å nå dine mål. 

 

Jeg er opptatt av å se hele deg for å best mulig kunne tilpasse trening og rutiner til dine ønsker og din hverdag. Med meg ved din side vil du oppleve mestring og glede, samt hva du er kapabel til fysisk og psykisk. Sammen vil vi lykkes i å skape gode vaner og kontinuitet, som vil føre til fysiske og psykiske endringer som vil gjøre din hverdag lettere.

UTDANNING

2020 - 2023

Bachelor i idrettsvitenskap (pågående)

Universitetet i Stavanger

Underveis i denne utdannelsen har jeg fått en bredere forståelse for trening og helse. Inkluderer (per idag) nødvendig teori som anatomi, fysiologi, idrettsaktiviteter, mekanikk og idrettspsykologi. 

2021

Sertifisert personlig trener

Akademiet for Personlig Trening

Praksisrettet utdanning med påfølgende sertifisering som personlig trener. Inkluderer nødvendig teori i emner som anatomi, fysiologi, treningslære og ernæring samt fokus på viktige tema som folkehelse, kildekritikk, forskningsmetodikk og programdesign. 

2021

Coaching og kommunikasjon

Akademiet for Personlig Trening

Coaching og kommunikasjon, AFPT

Etter denne utdanningen satt jeg igjen med kunnskap til å kunne forstå det enkelte menneske og danne relasjoner på en bedre måte. Dette er avgjørende for å kunne nå ut med min kunnskap til deg. 

2021

Kostholdsveileder

Akademiet for Personlig Trening

Etter denne teoretiske utdanningen satt jeg igjen med mer kunnskap rundt grunnleggende forståelse av ernæring, helse, matvarekunnskap, kosttilskudd livsstilssykdommer og ulike dietter.

2021

Toppidrett

NTG Lillehammer

En praktisk og teoretisk rettet utdanning som hjalp meg å komme nærmere mine mål som idrettsutøver. Etter denne 3 årige utdannelsen sitter jeg igjen med en bred forståelse for styrketrening, utholdenhetstrening, hurtighets basert trening, mobilitet og kosthold for helse og prestasjon. 

Kurs

Når trening blir tvang, ROS 

  • Etter dette kurset sitter jeg igjen med en bedre forståelse for spiseforstyrrelser og overtrening.

Rent senter, ADNO

  • Etter dette kurset sitter jeg igjen med en bedre forståelse for doping.

Biomekanikk og avansert øvelsesanalyse, AFPT

  • Etter dette kurset sitter jeg igjen med en bedre forståelse for hvordan krefter og mekanikk påvirker kroppen. Dette gir meg en økt forståelse for styrketrening og øvelsesutvalg for å optimalisere din trening. 

Corrective exercise specialist, NASM

Les hva kundene til Henrik sier

Christina

Jeg har fått stort utbytte av både online- og fysisk trening hos Henrik. Han har en stor viten om trening og ulike øvelser, som blir tilpasset personlig så en opplever mestring og treningsglede.

 

Jeg har trent tidligere, men det var vanskelig å komme i gang igjen, så det har vært fint å ha en PT til å motivere og inspirere til trening.

 

Samtidig så har jeg fått mange gode små tips og tricks, der betyr at jeg har fått større utbytte av treningen enn hadde jeg trent selv.

 

Hilsen en som trente før jobb i dag.

Nyame

As a coach he is «no nonsense» and very patient with any questions I have.

 

He gave me structure and intensity to my workout while at the same time giving me a nice chat.

 

I felt really engaged in the process and was aware of the slight improvements every week thanks to his feedback.

bottom of page