top of page
Lasse Guttu

LASSE GUTTU

Helse PT

Lasse er en sosial og utadvendt ung mann med mye energi til overs. Han er lett omgjengelig og slår gjerne av en prat. Han jobber målrettet, har alltid kvalitet i arbeidet, er kjent for å være nøyaktig og har øye for detaljer. Lasse er en livsnyter og en hverdags-motivator. Han er opptatt av din hverdagshelse og vil at du skal ha mer energi når du står opp om morgenen, hver morgen!

Lasse er genuint opptatt av å ville hjelpe folk, ser enkeltmennesket for hvem personen virkelig er ​og tilpasser trening etter behov. Du får en langsiktig plan der dine mål er i fokus. Hos oss er han kjent for sin ukuelige optimisme og gode evner til å alltid gi deg en god opplevelse.

Sagt av Lasse: “Du er født med én kropp, én helse. Ikke kast bort 15 av de gode årene med barnebarna fordi du ikke gidder eller tar deg tid. Du har tid! Ta deg tid”

UTDANNING

2017

Sertifisert Personlig Trener

Udayana University,

avd. Kuta

Praksisrettet utdanning i personlig trening med påfølgende sertifisering som personlig trener. Inkluderer nødvendig teori i emner som anatomi, fysiologi, treningslære og ernæring, samt fokus på viktige tema som folkehelse, kildekritikk, forskningsmetodikk og programdesign.

2018-2022

Diverse kurs

  • Coach Level 1 kurs, GoStudy

  • Eleiko Functional Trainer Stage 1

Eldho Midhun Babu om Lasse

Hvor lenge har vi trent sammen? 

"Siden september 2021"

 

Hva har trening gjort for deg? 

"Det har hjulpet meg å bli sterkere, mer fleksibel og føle meg bedre med meg selv."

 

Hva har du fått ut av treningen sammen med din PT? 

“Jeg har fått mye verdifull innsikt om kroppen min. Spesielt hvor mye jeg kan presse mine fysiske grenser uten å skade. Også allsidigheten til treningsøkter som jeg aldri ville klart uten hjelpen til Lasse”

 “Jeg vil anbefale Lasse til noen av mine nære venner/familie. Han har gjort treningen morsom og enkel. Og i en tid hvor motivasjonen lett faller av, er det kanskje det aller viktigste for å oppnå disiplin, fysisk og mental form”

Audun Drageset om Lasse

Hvor lenge har vi trent sammen? 

4 år

 

Hva har trening gjort for deg? 

“Bedre helse (fysisk og psykisk). Mere energi i hverdagen. 

Gjør trening mye gøyere, en ser fremgang og mottar god veiledning til hvordan du skal nå dine mål. Så hjelper det det er en som utfordrer deg men skreddersyr opplegget etter dine behov”

 

Hva har du fått ut av treningen sammen med din PT?

Svært fornøyd med PT! Når en har jobbet sammen i lengre tid kjenner PT kunden meget godt og en ser virkelig utbyttet som kunde.

Trine om Lasse

Hvor lenge har vi trent sammen?

Ca. 6 måneder. Vi hadde også timer sammen i 2019.

 

Hva har trening gjort for deg?

“Trening hjelper meg til en viss grad og skru av tankekjøret, å gir meg et friminutt. Utrolig nok så bidrar også treningen til at man føler seg sunnere og at kroppen funker bedre”.

 

Hva har du fått ut av treningen sammen med Lasse som personlig trener?

“Trygghet og troen. Lasse er uttrolig flink til å lære fra seg og forklare - noe jeg verdsetter ekstremt mye. Ved å skape en trygg tamme, så klarer han også å gjøre at jeg får troen på at jeg får det til!”

 

“Jeg har med andre ord fått mere glede av treningen, da jeg har fått vedre fårståelse for hva jeg gjør og hvorfor. Lasse er tidenes fyr, og dere er heldige som har en slik stjerne”

Keith Spiteri om Lasse

Lenge vi har trent sammen? 

"3 years"

Hva har trening gjort for deg? 

"Hitting good PRs and getting stronger at a consistent pace."

 

Hva har du fått ut av treningen sammen med din PT?

"Apart from the above, I have gained more confidence to attend gym by myself."

Øyvind Nordland om Lasse

Hvor lenge har vi trent sammen?

4 år


Hva har trening gjort for deg?

Bedre fysisk form

Rutiner

Mere energi i hverdagen.

 

Hva har du fått ut av treningen sammen med Lasse som Personlig Trener?

Treningsglede

Teknikk

Motivasjon

Gjennomført trening

bottom of page