IMG_0573.jpg

EIRIK AURAN

HVEM ER EIRIK?

Eirik er regions ansvarlig i Stavanger for alle trenerne på Aktiv Treningssenter og på SIS Sportssenter. Han er en omgjengelig og godt likt personlig trener med over 11 års erfaring fra yrket. Han har også jobbet som massasjeterapeut i over 13 år. Eirik er imøtekommende og flink til å se den enkeltes behov.

 

Som Eirik selv sier: Jeg er oppriktig interessert i å hjelpe alle til en bedre helse og dermed et bedre liv. Jeg legger stor vekt på både den fysiske og den psykiske delen av helseaspektet. Mange kan synes det er skummelt å trene på et treningssenter eller med en PT, men med meg som din PT vil du være i trygge hender. Vi går sammen gjennom hva du vil oppnå, så legger jeg timene opp etter det. Det velges øvelser ut ifra hvilket nivå du er på og som gradvis tar deg et skritt videre. Jeg blir med deg på hele treningsøkten og passer på at du gjennomfører alt på en effektiv, trygg og riktig måte.

 

Jeg lager også treningsprogram til deg som du kan bruke til egentrening når vi ikke har timer sammen. Du vil også få oppfølging utenom timene for at egentreningen din skal bli best mulig.

  • Personlig trener, Norges Idrettshøgskole

  • Sertifisert slynge instruktør, Jungle Sport

  • Massasjeterapeut, Axelsons Body Work School

  • Smertebehandling med nåler, Smertebehandling.info

UTDANNING OG KURS

KONTAKT EIRIK HER