top of page
IMG_0573_edited.jpg

EIRIK AURAN

Helse PT og massasjeterapeut

Helse PT og massasjeterapeut

 

eirik.auran@ptgruppen.no

908 24 727

Mitt navn er Eirik og jeg er utdannet massasjeterapeut og personlig trener. Jeg er også leder for alle Helse PT-ene på Aktiv Treningssenter og på SIS Sportssenter i Stavanger regionen.

 

Jeg har over 11 års erfaring fra treningsbransjen og er vant til å møte og hjelpe mennesker med ulike utfordringer, ønsker og behov. Innimellom jobber jeg også som assistent på psykiatrisk avdeling ved Stavanger Universitetssykehus. 

Jeg er oppriktig interessert i å hjelpe mennesker til en bedre helse og dermed et bedre liv. Opplegget jeg utvikler for deg vil være tilpasset din nåværende fysiske og psykiske helse, og basere seg på totalbelastningen du har i livet ditt.

 

Treningsbelastningen vil ta høyde for de arbeidskrav som målene dine krever, men vi begynner forsiktig og øker gradvis. Dette for å forhindre skader, og for at du skal oppleve læring og mestring underveis.

 

Gjennom tett oppfølging over tid vil vi sammen utvikle gode vaner som fører til mestring, trygghet, selvtillit og trivsel, og dermed både fysisk og psykisk helsegevinst for deg. Ta gjerne kontakt med meg hvis du lurer på noe.

UTDANNING

2011-2012

Personlig trener

Norges Idrettshøyskole, Oslo

Personlig trener utdannelsen er en omfattende studie som tar for seg et vidt spekter av emner som trengs for å utøve helsefremmende arbeid for mennesker med svært mange ulike behov. Emner som har inngått i utdannelsen inkluderer blant annet treningslære, treningsplanlegging, styrketrening (teknikk og utførelse), utholdenhetstrening, skadeforebyggende trening, idrettsskader, coaching, kosthold og livsstilssykdommer.

2009-2010

Massasjeterapeut

Axelsons Body Work School

Videreutdannelse til massasjeterapeut. Emner som har inngått i utdannelsen inkluderer blant annet ulike massasje teknikker, anatomi, triggerpunkter, sykdomslære, idrettsmedisin, taping, nervesystemets anatomi og funksjon. Neurologiundervisningen samt avlagt prøve i dette faget er avholdt i regi av Encefalon Medisinske Høyskole i Grunnmedisin.

2009

Smertebehandling

med nåler

Smertebehandling.info

Kurs i smertebehandling med nåler. Nålene som brukes er mellom 1 og 7 cm lange. For å kunne sette slike nåler på en trygg og sikker måte kreves det omfattende anatomi kunnskaper. 

2011

Sertifisert slynge instruktør

Jungle Sports Trainer

Kurs i trening med slynger. Teknikk læring av over 30 øvelser for hele kroppen. Med denne sertifiseringen tilegner man seg den grunnleggende kompetansen som kreves for å instruere i slynge trening.

2009

Diplomert Massør

Axelssons Body Work School 

Utdannelse til massør. Axelssons Body Work School er Nordens største skole for utdanninger innen kroppsterapi. Emner som har inngått i utdannelsen inkluderer blant annet muskel og skjelett anatomi, fysiologi og ulike massasje teknikker.

Les hva kundene til Eirik sier

Nå er jeg i gang og ser at det virker. Uten den hjelp og støtte jeg fikk fra Eirik, min PT, hadde det aldri gått. 

Etter 7 måneders kreftbehandling og 3 operasjoner i venstre fot, den siste en amputasjon, var det ikke mye krefter igjen i kroppen. Vel hjemme igjen ble det mye stillesitting og jeg visste at jeg måtte gjøre noe. 

Jeg hadde tidligere trent på Aktiv treningssenter og tok kontakt med dem. Jeg var usikker på hvilke apparater jeg kunne bruke og hvordan jeg kunne trene med protese. 

De satte meg i kontakt med Eirik, en PT (personlig trener) og det viste seg å være en utmerket løsning. 

Nå hadde jeg en avtale som gjorde at jeg måtte møte opp, en trener som kjente mine fysiske svakheter og visste hva som skulle til for å få bedre styrke og balanse.  

Han laget et tilpasset treningsprogram som vi fulgte og der belastningen økte etter hvert som jeg fikk mer styrke.

Jeg oppdaget ganske snart at jeg hadde brukt flere apparater feil tidligere. Nå lærte jeg å gjøre øvelsene rett. 

Det var betryggende å ha en trener tilstede hele tiden, som passet på, som visste hvor mye jeg kunne klare, hvor mye jeg kunne øke belastningen og også stoppe når det ble for mye. 

Nå er jeg i gang og ser at det virker. Uten den hjelp og støtte jeg fikk fra Eirik, min PT, hadde det aldri gått. 

 

Jane Floor
82 år

2023-01-16 19.51.47.jpg
bottom of page