top of page
321597873_1177168429584991_4167252415377930437_n.jpg

INGVILD SANDVOLD

Helse PT og ergoterapeut

ingvild@ptgruppen.no

Mitt navn er Ingvild og jeg er sertifisert personlig trener. Nå er jeg også ferdig utdannet ergoterapeut. Selv har jeg vært aktiv med trening i åtte år hvor jeg har trent alt fra langdistanse løping, styrketrening og Crossfit. Å studere ergoterapi har gitt meg økt kompetanse når det gjelder å se og skape muligheter for aktivitet og deltakelse for alle mennesker uansett forutsetninger. Jeg er opptatt av å se hvert enkelt menneske sine ønsker og behov. 

 

Kontinuitet er det som kreves for å oppnå de målene en vil og derfor tilpasser jeg treningen etter dine ønsker og behov. Det er viktig for meg at du opplever trivsel og mestring i treningen og derfor finner vi sammen ut hva som passer for deg for å nå dine mål. 

UTDANNING

2020 - 2023

Bachelorutdanning i ergoterapi

VID Vitenskapelig Høgskole

Nå er jeg tredje års student på ergoterapi studiet ved VID Høgskole i Stavanger. Som ergoterapistudent har jeg fått bred forståelse for forskjellige menneskers forutsetninger. Jeg ser muligheter for å iverksette løsninger i form av tiltak fremfor begrensninger hos den enkelte.

 

Gjennom studiet har jeg lært sammenhengen mellom aktiviteter i hverdagen og helsen. Jeg har også fått kunnskap om hvordan motivasjon og funksjon i samspill med miljøet hemmer og fremmer aktivitet. 

 

Sentrale temaer gjennom studiet er funksjons- og aktivitetsanalyse, terapeutisk bruk av aktivitet og tilrettelegging av fysiske og sosiale omgivelser. Studiet har blant annet inkludert emner som psykologi, samfunnsfag og pedagogikk, anatomi, fysiologi og sykdomslære, etikk, vitenskapsteori og forskningsmetoder.

2021

Sertifisert personlig trener

Active Education

Jeg har et nettbasert årsstudium i personlig trener tatt gjennom Active Education. Studiet inneholdt teoretisk og praktisk undervisning i følgende emner: anatomi, fysiologi, biomekanikk, treningslære og ernæring. 

Les hva kundene til Ingvild sier

Ingvild sin kunde.jpg
Jeg ser tydelige resultater og jeg er mer stolt og glad.”

Jeg har holdt på med trening i mange år. Jeg har vært utrolig interessert og vært ivrig på å bli sterk. Jeg ble tidlig fascinert over treningsformen CrossFit. Jeg fikk meg etterhvert PT som lærte meg ulike løft som jeg kunne bruke i treningen min. Jeg var også innom Google for å Google ulike CrossFit inspirert trening.

 

Etter hvert som jeg begynte i lære ble det mindre trening som jeg ønsket. Og etter læretiden begynte jeg på skole for å ta påbygg. Skole året viste seg å være veldig travelt da dette måtte kombineres med jobb.

 

Jeg gikk på trening i ny og ne, men ikke like mye som jeg ønsket. Våren og sommeren kom jeg jeg ble mer og mer frustrer over at jeg ikke fikk de resultatene jeg ville ha. Jeg hadde ingen treningsplan og motivasjonen dabbet bort.

 

Det var da jeg tok kontakt med min trenings coach Ingvild. Etter at jeg tok kontakt med henne, meldte jeg meg inn i ABEL og nå har jeg fått en helt ny hverdag. Ingvild legger til CrossFit inspirerte treningsøkter til meg som er utrolig lett å finne i ABEL. Min hverdag er ganske travel, men nå er jeg mer motivert for trening enn noen gang.

 

Jeg ser tydelige resultater og jeg er mer stolt og glad. Ingvild er en stor motivasjon og jeg er takknemlig for at jeg har henne så tilgjengelig når de tunge dagene kommer. Vi setter opp nye mål for treningen hver uke og det i seg selv er motiverende. Jeg gleder meg til veien videre.

bottom of page