top of page
Kim Lucas Danielsen

LUCAS DANIELSEN

Helse PT

Mitt navn er Lucas og jeg har jobbet som sertifisert personlig trener og kostholdsveileder hos PT Gruppen siden 2019.  Fysisk aktivitet har alltid gitt meg mye glede og selv har jeg blant annet erfaring innen en rekke idretter som amerikansk fotball, kampsport og klatring. Med en utdanning innen friluftsveiledning har jeg også god kunnskap med å fremme helse med de verktøy man har tilgjengelig. 

 

Bedre helse trenger ikke å bety mindre livsglede. Med et sterkt helseteam i ryggen vil jeg tilpasse treningen slik at det passer inn i din hverdag, på en måte som er både gøy og lærerikt. Ved hjelp av mange små endringer over tid, vil vi sammen etablere gode vaner og mestringsfølelse som fører til varig endring. Dette gjøre vi gjennom Abel, en intiutiv plattform som sikrer kvalitet gjennom yrkesetiske retningslinjer. Jeg har et mål om at min erfaring skal være din fremtidige kunnskap. Sammen kan vi endre ditt liv.

UTDANNING

2021

Sertifisert, Avansert Personlig Trener, Helse og Fitness Coach

Høgskulen i Innlandet

Utdannelsen gir teoretisk og praktisk innføring i læren om mat og hvordan kroppen bruker mat som drivstoff, samt de psykologiske faktorene bak matvalg og vaner. Ernæringslæren er integrert i undervisningsemnene innen motivasjonspsykologi og coaching, slik at man etablerer gode kommunikasjons- og veiledningsferdigheter.

2021

Sertifisert Personlig Trener

Udayana University,

avd. Kuta

Praksisrettet utdanning i personlig trening med påfølgende sertifisering som personlig trener. Inkluderer nødvendig teori i emner som anatomi, fysiologi, treningslære og ernæring, samt fokus på viktige tema som folkehelse, kildekritikk, forskningsmetodikk og programdesign.

2018-2022

Diverse kurs

  • Certified Nutrition Coach (AE L4)

  • Certified Advanced Personal Trainer (AE L5)

  • Certified Weight Management Exercise Specialist (EQF L5)

  • Friluftsveileder

Les hva kundene til Lucas sier

Tiina om Lucas

Å trene med PT Lucas gir meg overskudd og balanse


Etter å ha gått gjennom en serie med operasjoner i 2019 var jeg psykisk nedbrutt og i meget dårlig fysisk form. Jeg hadde tidligere deltatt gruppetimer på treningsstudio, men nå var jeg ikke fysisk i stand å gjøre det. Samtidig har jeg krevende jobb i helsevesenet med travle dager og med mange reiser og møter, men jeg klarte knapt mine gjøremål. Jeg skjønte at hvis jeg vil fortsette med jobben min, så må jeg gjøre noe med det fysiske og håpe at det psykiske bedrer seg i tillegg.

Jeg var heldig at jeg fikk Lucas som min trener. Jeg likte hans entusiasme, men også hans kunnskap om treningen. Hans sans for teknisk riktige utførelser av øvelser sikret min progresjon og skadefrihet, gav meg trygghet og ønske å utvikle meg videre. Treningen med ham innebærer alltid utfordringer, men han er også flink å kartlegge hva må man fokusere i å trene for å oppnå bedring. Derfor blir treningen realistisk, individuell og spennende.

 

Han klarer å formidle øvelser på en måte at treningen blir gøy og krevende samtidig. 

Lucas er en PT som ser helheten kombinert med de personlige utfordringer, tilpasser treningsprogrammet og er viktig medspiller for å oppnå best mulig resultat. Jeg har fått tilmye mer enn jeg kunne håpe på i starten. Etter fire år med trening sammen med Lucas gleder jeg fortsatt til hver time og lærer alltid noe nytt om øvelser, trening og livsstilen knyttet til det. Treningene har gitt meg likevekt i hverdagen, bidratt til overskudd og er blitt viktig del av livet mitt. Det er nye mål og utfordringer som gjør timene med PT Lucas også nå spennende.
Tiina Rekand, 62 år

Ida om Lucas

Mi treningshistorie starta med løping og kun løping. Etter en tid fikk eg løpekne og fikk beskjed om å begynne med styrketrening. Heldigvis for meg dukka Lucas opp. Uten han hadde nok styrketreninga  bestått av feil teknikker, sansynligvis meir skade og sikkert forblitt et kortvarig og sporadisk opplegg. Lucas har hjelpt meg å nå mål som eg trudde var umulige. Eg har nå hatt Lucas som trener i mange år og kvar gang eg falt ut av treninga, følt eg ikkje har mestra noko eller har hatt behov for tilpasset trening pga skade eller liknende so har Lucas vert der, og hjelpt meg i gang igjen.  

 

Han er en allsidig trener med brei kunnskap innen både styrketrening og kosthold, som har gjort at eg har lært mykje og nå syns det er morro og gå på trening! Til og med under covid, fikk eg tilsendt treningsprogram den dagen samfunnet stengte. Dette gjorde det lettere og holde seg i aktivitet under ei tid med begrensa treningsmuligheter. 

 

Beste investeringen eg har gjort i mitt liv! Eg er evig takknemlig for alt Lucas har gjort for meg og vil gjere for meg vidare framover 

Ida Sunde, 35år

bottom of page