top of page
Kim Lucas Danielsen

LUCAS DANIELSEN

Helse PT

Mitt navn er Lucas og jeg har jobbet som sertifisert personlig trener og kostholdsveileder hos PT Gruppen siden 2019.  Fysisk aktivitet har alltid gitt meg mye glede og selv har jeg blant annet erfaring innen en rekke idretter som amerikansk fotball, kampsport og klatring. Med en utdanning innen friluftsveiledning har jeg også god kunnskap med å fremme helse med de verktøy man har tilgjengelig. 

 

Bedre helse trenger ikke å bety mindre livsglede. Med et sterkt helseteam i ryggen vil jeg tilpasse treningen slik at det passer inn i din hverdag, på en måte som er både gøy og lærerikt. Ved hjelp av mange små endringer over tid, vil vi sammen etablere gode vaner og mestringsfølelse som fører til varig endring. Dette gjøre vi gjennom Abel, en intiutiv plattform som sikrer kvalitet gjennom yrkesetiske retningslinjer. Jeg har et mål om at min erfaring skal være din fremtidige kunnskap. Sammen kan vi endre ditt liv.

UTDANNING

2021

Sertifisert, Avansert Personlig Trener, Helse og Fitness Coach

Høgskulen i Innlandet

Utdannelsen gir teoretisk og praktisk innføring i læren om mat og hvordan kroppen bruker mat som drivstoff, samt de psykologiske faktorene bak matvalg og vaner. Ernæringslæren er integrert i undervisningsemnene innen motivasjonspsykologi og coaching, slik at man etablerer gode kommunikasjons- og veiledningsferdigheter.

2021

Sertifisert Personlig Trener

Udayana University,

avd. Kuta

Praksisrettet utdanning i personlig trening med påfølgende sertifisering som personlig trener. Inkluderer nødvendig teori i emner som anatomi, fysiologi, treningslære og ernæring, samt fokus på viktige tema som folkehelse, kildekritikk, forskningsmetodikk og programdesign.

2018-2022

Diverse kurs

  • Certified Nutrition Coach (AE L4)

  • Certified Advanced Personal Trainer (AE L5)

  • Certified Weight Management Exercise Specialist (EQF L5)

  • Friluftsveileder

bottom of page