top of page
IMG_4277.JPG

JOSEFINE LIVERØD

Helse PT og B.S i psykologi og idrettsvitenskap

josefine@ptgruppen.no

975 28 810

Hei! Mitt navn er Josefine og jeg er har jobbet som personlig trener siden 2019. Trening har gjort livet mitt bedre og rikere, og jeg ønsket derfor å dele dette med andre, og hjelpe dem oppleve den samme mestringen og de samme gledene som jeg har fått.

 

Før jeg tok utdanningen min som personlig trener, så tok jeg dobbelt studieløp med både helsefagarbeider og studiespesielisering, og jobbet så en tid i hjemmesykepleien. Motivasjonen for utdanning og videreutvikling har vært høy, og jeg har studert BSc-grad i både Idrettsvitenskap og Psykologi. Begge disse fagene har hjulpet meg videre i utviklingen, både som person og som trener. I 2023 går jeg videre med MSc-grad i begge fag, der jeg ønsker å forske videre på hvordan trening kan hjelpe enkeltmennesker og samfunnet til bedre helse.

 

I idrettskarrieren min har jeg blant annet konkurrert i ulike styrke-idretter, og har blant annet vunnet Regions mesterskap i styrkeløft, europamesterskapet i strongwoman og verdensmesterskapet i grep. Jeg har også satt nasjonale rekorder i ulike løft. 

 

Treningshverdagen min handler først og fremst om at trening skal være lystbetont og gøy. Hver eneste morgen gleder jeg meg til å dra på trening. Og denne gleden vil jeg også at de jeg trener skal kjenne på. For å oppnå det søker jeg mestring, gode opplevelser, og det å bruke variasjon og progresjon aktivt i treningsarbeidet. 

 

Jeg ser på aktivitet og trening som et viktig grunnlag for god helse, både fysisk og mentalt.  jobber derfor med å skape aktivitetsglede og mestring, for å nå målet om en langvarig endring.

 

Det beste jeg vet er å se at kunder mestrer noe de syns var vanskelig før, eller at de kjenner på gleden av å gjøre noe for seg selv. Mestringsfølelse er utrolig viktig for å synes at trening er kjekt, og det vil alltid være viktig uansett nivå. Jeg trives både med kunder som har trent lenge, og de som aldri har satt steget inn på et treningssenter før. Bare huk tak i meg eller ta kontakt for å ta en prat. 

UTDANNING

2020 - 2023

Bachelor i psykologi (pågående)

Universitetet i Stavanger

Bachelorutdanning i psykologi med en anvendt profil og fordypning i områdene arbeids- og organisasjonspsykologi, pedagogisk psykologi og helsepsykologi. Dette er en kompetanse som er høyt etterspurt. Bachelorstudiet gir evidensbasert kompetanse, med fokus på nyere forskning i feltet, og anledning til å gjennomføre egne forskningsprosjekter.

2019-2022

Bachelor i idrettsvitenskap

Universitetet i Stavanger

Bachelorstudiet i idrett med fokus på sammenhenger mellom ernæring, fysisk aktivitet og livsstilssykdommer. Studiet gir en praktisk, teoretisk og forskningsbasert utdanning i temaer knyttet til idrett og friluftsliv, og hvordan planlegge, tilrettelegge, gjennomføre, veilede og vurdere allsidig fysisk aktivitet. Studiet legger også vekt på forståelse av betydningen fysisk aktivitet har for barn og unges motoriske utvikling og helse. 

2019

Sertifisert personlig trener

Udayana University

Praksisrettet utdanning i personlig trening med påfølgende sertifisering som personlig trener. Inkluderer emner som anatomi, fysiologi, treningslære og ernæring, samt fokus på viktige tema som folkehelse, kildekritikk, forskningsmetodikk og programdesign.

Kurs

  • Functional trainer Eleiko

  • RedCord active (Introduction + Advanced)

  • Personlig trener EQF level 4

  • EHFA PT Sertifisering, European Health and Fitness Association

bottom of page