SOFIE ENGEVIK

HVEM ER SOFIE?

Sofie er utdannet personlig trener og kostholdsveileder gjennom AFPT. Grunnen til at hun ville ta PT utdannelse var først og fremst for å lære mer om trening for sin egen del, men har i ettertid fått et sterkt ønske om å bruke kompetansen sin til å hjelpe andre.

 

Da hun først startet å trene som 16 åring var hun veldig usikker på seg selv og det hun gjorde, men etter hvert begynte hun å kjenne på en helt unik mestringsfølelse på treningssenteret. Dette klarte hun også gradvis å overføre til andre arenaer i hverdagen sin, noe som gjorde hverdagen mye enklere både fysisk og mentalt.

 

Det er nettopp dette Sofie ønsker at andre skal få oppleve, da hun mener at dette er en følelse som alle fortjener å kjenne på. Dette har også gjort at Sofie nå jobber som personlig trener, da hun brenner for å hjelpe andre med å nå sine mål og få en enklere hverdag med mer energi og overskudd.

 

Nøl ikke med å ta kontakt dersom du har noen spørsmål. Sofie ønsker å møte deg der du er og hjelpe deg på veien videre. Dine mål er hennes mål!

  • Personlig trener, AFPT

  • Kostholdsveileder, AFPT

  • Salg, markedsføring og coaching, AFPT

UTDANNING OG KURS

KONTAKT SOFIE HER