IMG_0481.jpg

REBEKKA HEGREBERG

Helse PT & fysioterapeut

Hei! Mitt navn er Rebekka og jeg er autorisert fysioterapeut, samt sertifisert personlig trener og kostholdsveileder. Jeg har selv drevet aktivt med svømming og styrketrening i flere år, og valgte å fordype meg faglig i kropp og helse for økt kompetanse og optimal prestasjon. Ved å dele av min kunnskap og erfaring, ønsker jeg å hjelpe deg til å nå dine mål.

Jeg er opptatt av å se hele deg, og tilpasse treningen til at det passer inn i ditt liv. Dette er viktig for å skape en varig endring. Med meg ved din side vil du finne ut hva du er i stand til både fysisk og psykisk, og sammen vil vi lykkes i å skape gode, kloke vaner som resulterer i stor treningsglede og mestringsfølelse.

UTDANNING

2018 - 2022

Autorisert fysioterapeut

Høgskulen på Vestlandet, avd. Bergen

Bachelorutdanning i fysioterapi med påfølgende turnusarbeid, omfattet av autorisasjonsordningen som sikrer bred kompetanse og forutsetningene for trygg utøvelse av fysioterapi. En praksisnær utdanning for fysioterapeutisk fagutøvelse for ulike mennesker, på ulike arenaer, i ulike sektorer i samfunnet. Omfatter sentrale arbeidsmetoder i fysioterapi som undersøkelse, behandling, habilitering, rehabilitering, forebygging og helsefremmende arbeid.

2021

Sertifisert

kostholdsveileder

International Sports Sciences Association

Nettbasert kurs som gir teoretisk og praktisk innføring i læren om mat og hvordan kroppen bruker mat som drivstoff, samt de psykologiske faktorene bak matvalg og vaner. Innføring i teoretiske emner som inkluderer makro- og mikronæringsstoffer, livsstilsendringer og strategier, målsettinger, kostholdsretningslinjer, trending diets, supplementer m.m.

2018

Sertifisert personlig trener

Udayana University,

avd. Kuta

Praksisrettet utdanning i personlig trening med påfølgende sertifisering som personlig trener. Inkluderer nødvendig teori i emner som anatomi, fysiologi, treningslære og ernæring, samt fokus på viktige tema som folkehelse, kildekritikk, forskningsmetodikk og programdesign.