top of page
IMG_0585_edited.jpg

REBECCA SØRLIE

Helse PT og B.S i idrettsvitenskap

rebecca@ptgruppen.no

975 28 810

Jeg heter Rebecca og er utdannet personlig trener og kostholdsveileder. Jeg har jobbet som personlig trener i flere år, og har god erfaring med både styrketrening og løping. Teoretisk kunnskap kombinert med praktisk erfaring fra arbeidslivet har gitt meg god og verdifull kompetanse når det gjelder tilrettelegging av helsefremmende aktivitet for mennesker.

Jeg ønsker å skape verdi av oppfølgning over tid og etablere et trygt og verdifullt forhold til deg. Jeg tilpasser alltid treningen til ditt nivå, og ønsker at de fysiske aktivitetene du velger å gjøre i din hverdag skal gi mestringsfølelse og bli en naturlig del av din hverdag. Jeg ønsker å hjelpe deg mot dine små eller store mål gjennom å skape en bærekraftig livsstilsendring som kan gi akkurat deg en bedre helse.

UTDANNING

2018 - 2021

Bachelor i idrettsvitenskap

Universitetet i Stavanger

Bachelorutdanningen i Idrettsvitenskap er en praktisk, teoretisk og forskningsbasert utdanning knyttet til idrett og friluftsliv. Innebærer teoretiske og praktiske emner som idrettspsykologi, treningslære, anatomi og fysiologi, ernæring, friluftsliv og idrettsaktiviteter. Studier innebærer utvikling av ferdigheter som instruktør samt veiledning av ulike idrettsgrupper.

2018

Sertifisert personlig trener

Akademiet for Personlig Trening

Praktisk og teoretisk utdanning i personlig trening med påfølgende sertifisering som personlig trener. Inkluderer relevant teori og praksis rundt blant annet treningslære, ernæring, fysisk aktivitet og helse, mental trening og kommunikasjon, tilpasning til kundegrupper, bevegelighet og skader og folkehelse.

2020

Kostholdsveileder

Akademiet for Personlig Trening

Nettbasert kurs/utdanning som kvalifiserer til å jobbe som kostholdsveileder. Teoretisk kurs som handlet om grunnleggende ernæring, matvarekunnskap, idrettsernæring og kosttilskudd, livsstilssykdommer, mage- og tarmproblematikk, allergier, intoleranser, ulike dietter og religion.

Kurs

Når trening blir tvang, ROS 

  • Etter dette kurset sitter jeg igjen med en bedre forståelse for spiseforstyrrelser og overtrening.

Rent senter, ADNO

  • Etter dette kurset sitter jeg igjen med en bedre forståelse for doping.

bottom of page