STARTEN PÅ REISEN MOT DINE MÅL BEGYNNER

MED EN PT-KONSULTASJON

PTGRUPPEN LOGO (2).png
PTGRUPPEN LOGO (2).png

HVA SKJER ETTER JEG BOOKER EN KONSULTASJON?

Din booking blir videresendt til en personlig trener på senteret du velger i skjemaet du fyller inn. Den PT-en som passer best til hva dine treningsmål vil ta kontakt med deg så fort som mulig.

 

Dere avtaler da et tidspunkt for å møtes for en prat på det valgte senteret. Om ikke annet blir avtalt så er det resepsjonen på ditt valgte senter du der du møter din PT.

HVA SKJER PÅ EN KONSULTASJON?

En konsultasjon består vanligvis av en prat om dine mål med treningen, din treningsbakgrunn, din eventuelle skadehistorikk, din hverdag og hvordan treningen kan tilpasset din jobb, din familie og lignende.

 

Om du ikke har noen mål med treningen så er dette noe din PT vil hjelpe deg med også. Som PT-er jobber vi ofte med S.M.A.R.T mål. Spesifikke, målbare, ambisiøst, realistiske og tidsbestemte mål. Målrettet trening vil alltid være mer effektivt enn det motsatte, så med PT eller uten vil å ha et mål med treningen alltid være lurt.

Du kan gjerne ha med treningsklær på timen, da mange PT-er liker å ha muligheten for å vise deg noen øvelser.

HVA SKJER ETTER EN KONSULTASJON?

Vanligvis starter da et langvarig samarbeid mellom deg og din PT. Konsultasjonen er til for å gå igjennom hva du ønsker å få ut av treningen, samt hva og hvordan din PT kan hjelpe deg med å oppnå dette.

 

PT-en vil legge fram hvor mange timer du vil trenge basert på den samtalen dere har. Om dere finner en fornuftig løsning på timeantall, frekvens på treningen og pris som fungerer for begge to, så er du i gang med din reise mot dine mål med oss i PT Gruppen.

HVA FÅR DU SOM KUNDE I PT GRUPPEN?

Du får først og fremst en personlig trener som jobber tverrfaglig med våre behandlere, klinisk ernæringsfysiologer, mental trenere og idrettspsykolog for kontinuerlig videreutvikling. Våre ansatte jobber på tvers av sine fagfelt for å lære av hverandre.

Vi ønsker også at våre PT-er skal være så oppdatert på nyere forskning som mulig, så internopplæring, workshops og deling av kunnskap på tvers av kollegaer står høyt i fokus i PT Gruppen.

Som kunde får du også tilgang til vår PT Gruppen-app hvor du enkelt kan kommunisere med din PT, få tilsendt treningsprogrammer, logge treningen og bevegelsen din, skrive matlogg og se video av øvelser som står på ditt treningsprogram.

Kunnskap er ikke noe vi ønsker at bare våre PT-er skal skal besitte, dette er noe vi ønsker skal videreføres til deg som PT-kunde. Vi ønsker at du skal se på dette som en mini-utdannelse der du gjennom din reise med i PT Gruppen skal skaffe deg de verktøyene og den kunnskapen du trenger for å oppnå god fysisk og psykisk helse resten av ditt liv. 

Det ligger mye stolthet hos våre PT-er å se sine tidligere kunder fortsette å oppnå stor framgang med sin trening og helse etter det samarbeidet er over.

Vi ønsker som bedrift at du skal oppnå dine mål, hva enn de måtte være.

Vi ønsker som bedrift å legge til rette for at våre ansatte kan bistå alle som ønsker hjelp oss oss.

Vi ønsker å benytte oss av hele vårt teams av personlige trenere, behandlere, klinisk ernæringsfysiologer, mentale trenere og idrettspsykolog's sin ekspertise for at du skal få mest mulig ut av din tid hos oss.

Vi ønsker å levere Norges tryggeste PT-pakker.

Vi gleder oss til å bli kjent med deg.

Med hjertelig hilsen, alle oss i PT Gruppen.