top of page

Online coaching

Det å ta et skritt for å endre livsstil kan være skremmende for mange, men når det kommer til oppfølging av en Helse PT kan det også være en mulighet for å øke sin fysiske og psykiske velvære.


Kanskje er det noe du har tenkt lenge på? Kanskje du finner det vanskelig å finne ut hvor du skal begynne, eller kanskje du ikke har de alternativene for oppfølging som du ønsker deg i nærheten?


Online coaching er et relativt nytt konsept som gir fleksibilitet ved at det kan gjøres fra hvor som helst og når som helst. Det gir også mulighet for å jobbe med en coach som bor langt unna, som ellers ville vært utilgjengelig. Dette gjør at du kan velge den coachen som du føler passer deg best, uavhengig av hvor du eller vedkommende skulle befinner seg.


Å motta oppfølging igjennom en online coach kan også være mer praktisk og kostnadseffektivt, i tillegg til å være en stor fordel for deg som har en svært hektisk og varierende timeplan. I tillegg kan selve online-oppfølgingen være mer komfortabel for noen mennesker, som kan føle seg mer avslappet i sine egne omgivelser enn de ville følt på fysiske timer.


Som online kunde vil du ha tilgang til appen ABEL med alt av tilgang til øvelser, økter, treningsplaner, måltider og kostholdsmaler etter behov, ønsker eller avtale med din coach. Der vil du også ha muligheten til kommunikasjon med din coach via chat i tillegg til eventuelle videomøter dere setter opp sammen.


På PT Gruppen sine nettsider finner du alle profilene til våre ulike Helse PT’er med bakgrunn, utdanning og ikke minst kundehistorier. Dette gjør at du lett kan finne det du mener er den rette online coachen for deg, som støtter opp rundt dine mål, behov og ønsker. Ikke nøl med å ta kontakt.


Eirik Åreide

Helse PT

SIS Sportssenter

eirik@ptgruppen.no

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page