VÅRT TILBUD PÅ

ERNÆRING

AdobeStock_214597619.jpg

ETTER DITT BEHOV

PT Gruppen Norge tilbyr egne pakker for deg som ønsker hjelp med kostholdet. Våre kliniske ernæringsfysiologer kan hjelpe deg med vektnedgang/bedre helse/økt muskelvekst eller annet.

 

PT Gruppen er opptatt av å etablere og opprettholde et sunt og balansert kosthold som passer din hverdag. Derfor har vi inkludert kostholdsveiledning i våre PT- pakker, i tillegg til å tilby egne ernæringspakker uten PT.

 

For våre kunder som ønsker oppfølging med våre kliniske ernæringsfysiologer så er det Kristin og Mari-Anna fra ernære.no som utfører dette. 

KOSTHOLDSPAKKEN

Denne pakken passer best for deg som ønsker ukentlig veiledning på kosthold. Pakken inneholder en konsultasjon med ernæringsveileder, enten fysisk eller digitalt. Videre mottar du en skreddersydd plan for kosthold, framgangsmåte og oppfølging. Planen justeres underveis etter dine behov.

 

Det blir ukentlig oppfølging sammen med din ernæringsveileder og du sender inn din ukentlige rapport. Du får tilgang til en chat hvor du kan kontakte din ernæringsveileder når som helst gjennom hele oppfølgingsperioden. Pakken passer både for deg som har kortsiktige og langsiktige mål.

Kr 1950,-  per mnd

Oppfølgingspakken utføres av ernæringsfysiologer og klinisk ernæringsfysiologer.

VÅRE ERNÆRINGSFYSIOLOGER