LA OSS FORTELLE DEG OM

VÅRE VERDIER OG VISJON

PTGRUPPEN LOGO (2).png

HVEM ER VI?

Vi er spesialister på personlig trening og ernæring, og ønsker å gå foran i bransjen og profesjonalisere PT yrket. Vi består av nesten 50 personlig trenere, behandlere, ernæringsfysiologer og mental trenere.

 

 

Vi har våre egne private PT sentre uten medlemsmasse. Her trener kun kunder under oppfølging av PT. I tillegg til dette hjelper vi andre treningssentre med å bygge opp gode og profesjonelle PT team på deres sentre med ansatte fra PT gruppen.

VÅRE VERDIER

KOMPETANSE – Våre ansatte har høy faglig kompetanse og våre trenere bruker hele teamets kompetanse for å få deg i mål. Vi jobber hele tiden med å øke kunnskapen til våre ansatte og våre kunder.

 

OMTANKE – Vi bryr oss om våre ansatte , og våre ansatte bryr seg om sine kunder.

Din trener er der for deg og vil virkelig at du skal oppnå dine målsetninger.

 

MESTRING – Som ansatt hos oss vil du oppleve mestring ved å bygge opp din egen kundeportefølje, og å kunne leve av lidenskapen din. Som kunde hos oss vil du oppleve mestring ved å klare nye øvelser og nå delmålene dine underveis.

Sammen vil dere oppleve mestring og glede når målet er nådd.

VÅR VISJON

Vi endrer liv.

Vi ønsker at alle våre kunder skal komme i så god fysisk form at de får handlingsfrihet til å delta på alle de opplevelsene de måtte ønske i livet.  Vi ønsker at alle våre ansatte får mulighet til å leve av sin hobby og lidenskap - noe vi tror er en av nøklene til et lykkelig liv.

JOBBE HOS OSS?

Virker dette spennende? Ønsker du å være en del av vårt team?

Klikk her for å lese om hvilke PT-er vi ønsker å ha med i PT Gruppen.