PTGRUPPEN NORGE

Vi er spesialister på personlig trening og ernæring og består i dag av 40-50 trenere og ernæringsfysiologer. Vi ønsker å gå foran i bransjen og profesjonalisere PT yrket.

 

PT Gruppen har sine egne private PT sentre hvor det ikke er åpent for vanlige medlemmer. Her trener kun kunder under oppfølging av PT. I tillegg til dette hjelper vi andre treningssentre med å bygge opp gode profesjonelle PT team.

VÅRE VERDIER

KOMPETANSE – Våre ansatte har høy faglig kompetanse og våre trenere bruker hele teamets kompetanse for å få deg i mål. Vi jobber hele tiden med å øke kunnskapen til våre ansatte og våre kunder.

 

OMTANKE – Vi bryr oss om våre ansatte , og våre ansatte bryr seg om sine kunder. Din trener er der for deg og vil virkelig at du skal oppnå dine målsetninger.

 

MESTRING – Som ansatt hos oss vil du oppleve mestring ved å bygge opp din egen kundeportefølje, og å kunne leve av lidenskapen din. Som kunde hos oss vil du oppleve mestring ved å klare nye øvelser og nå delmålene dine underveis. Sammen vil dere oppleve mestring og glede når målet er nådd.

VÅR VISJON

VI ENDRER LIV

Vi ønsker at alle våre kunder skal komme i så god fysisk form at de får handlingsfrihet til å delta på alle de opplevelsene de måtte ønske i livet. 

 

Vi ønsker at alle våre ansatte får mulighet til å leve av sin hobby og lidenskap - noe vi tror er en av nøklene til et lykkelig liv.

ÅSMUND TVEITEVOLL

ANSVARLIG FOR VIDEREUTDANNING

THOMAS ØLNES

DAGLIG LEDER FOR

PT SENTRENE

CHRISTIAN MARTHINUSSEN

DAGLIG LEDER FOR

PT GRUPPEN

JOHN HAUGE

MARKEDSSJEF & REGIONSANSVARLIG FOR STAVANGER

ATLE ARNTZEN

STYREMEDLEM