Vi er spesialister på personlig trening og ernæring og består i dag av 40-50 trenere og ernæringsfysiologer. Vi ønsker å gå foran i bransjen og være med å profesjonalisere PT yrket.

 

PT Gruppen har sine egne private PT sentre hvor det ikke er åpent for vanlige medlemmer, men kun trening for PT med kunde. I tillegg til dette hjelper vi andre treningssentre med å bygge opp gode profesjonelle PT team.

PTGRUPPEN NORGE

VÅRE VERDIER

KOMPETANSE – Våre ansatte har høy faglig kompetanse og våre trenere bruker hele teamets kompetanse til å få deg i mål. Vi jobber hele tiden med å øke kunnskapen til våre ansatte og våre kunder.

 

OMTANKE – Vi bryr oss om våre ansatte og hos oss får du en trener som virkelig bryr seg om deg. Din trener er der for deg og vil virkelig at du skal oppnå dine målsetninger.

 

MESTRING – Som ansatt hos oss vil du oppleve mestring ved å bygge opp din egen kundeportefølje og å kunne leve av lidenskapen din. Som kunde hos oss vil du oppleve mestring ved å klare nye øvelser og nå delmålene dine underveis. Sammen vil dere oppleve mestring og glede når målet er nådd.

VÅR VISJON

VI ENDRER LIV

Vi ønsker at alle våre kunder skal komme i så god fysisk form at de får handlingsfrihet til å delta på alle de opplevelsene de måtte ønske i livet, slik at ikke dårlig helse blir et hinder for dette.

 

Vi ønsker at alle våre ansatte får mulighet til å leve av sin hobby og lidenskap som er noe vi tror er en av nøklene til et lykkelig liv.

THOMAS ØLNES

PARTNER OG DAGLIG LEDER

ÅSMUND TVEITEVOLL

PARTNER OG
VIDEREUTDANNINGS-ANSVARLIG

JOHN HAUGE

MARKEDSSJEF

PTGruppen logo hvit.png

© 2020 PT GRUPPEN NORGE

SIDEN ER LAGET AV OMARKETING & JOHN HAUGE