top of page
PT-Gruppen-103.jpg

MARIT ÅRDALSBAKKE

Helse PT & fysioterapeut

Marit er en engasjert og omgjengelig Fysioterapeut, Helse PT og Online Coach 

  

Hun brenner for å hjelpe andre til å få bedre helse både fysisk og mentalt gjennom mestringsfølelse og vaneendring i hverdagen. 

 

Trenger du hjelp til å trene rundt en skade og jobbe med rehabilitering, teknikktrening i styrke, bli sterkere eller rett og slett komme i gang med trening for å bedre helsa? Marit hjelper deg veldig gjerne med alt dette og har spisskompetanse innen styrketrening. 

 

Marit har bachelor i fysioterapi fra Høgskolen i Oslo og Akershus og idrett grunnfag fra Norges idrettshøgskole. Hun konkurrerer aktivt på det norske landslaget i vektløfting og har 9 NM gull i vektløfting. Marit har bred erfaring innen ulike idretter som friidrett, fotball, volleyball, styrkeløft, crossfit og vektløfting.

Som fysioterapeut har hun mye erfaring med å jobbe med pasienter som har nakke/skulder plager relatert til kontorjobbing. Hun har også mye erfaring med skader knyttet til kne, hofter og rygg som enten kommer av feilbelastning eller akuttskade. 

Marit bruker nålebehandling, massasje, tøyning, rehabilitering, undervisning og trening som en del av sin behandling, alt etter behov og type skade/vondter. 

Kontakt meg her:

marit@ptgruppen.no

Telefon:

994 15 640

bottom of page