Lisa Olsen


Balanz Treningssenter

Lisa har i tillegg til personlig trener utdanning tatt bachelorgrad i ergoterapi, fagskolebrev i ernæring og flere instruktørkurs. Hun har hatt gruppetimer på treningssenter i 5 år og jobbet på habiliteringssenter i 3 år med å trene mennesker som har en nevrologisk skade.

Lisa har alltid vært aktiv, hun spillet håndball i 10 år før hun fikk slitasje og måtte slutte, dette medførte at hun startet å trene selv på treningssenter for å redusere skadene. Hun er opptatt av at trening skal være skade- og sykdomsforebyggende,  være variert og gi helsegevinst. Trening har flere positive effekter på kroppen og er en naturlig del av hverdagen.

Lisa startet å jobbe som personlig trener januar 2020 og ønsker å hjelpe mennesker uavhengig av alder og nivå til å nå sine mål om å bli sunnere, sterkere og få en bedre hverdag.

Lisa har jobbet mye med personer som har diagnosene slag, MS, Parkinson og CP som har hatt behov for trening for å opparbeide seg eller vedlikeholde ferdigheter. Hun har skrevet oppgave om barn med overvekt og om sykdomsrelatert underernæring.

Med Lisa får du en personlig trener som er faglig oppdatert, erfaring med å trene mennesker med forskjellige utgangspunkt og er genuint opptatt av å hjelpe deg for å nå dine mål. Du får en allsidig trener med økter som er tilpasset deg og dine ønsker. Lisa er en positiv trener som alltid stiller forberedt og klar for å gi deg en super treningsøkt!

Utdanning og kurs

Ta kontakt for å komme i gang

lisa@stavangerpt.no

99330098

lisaolsen
PTGruppen logo hvit.png

© 2020 PT GRUPPEN NORGE

SIDEN ER LAGET AV OMARKETING & JOHN HAUGE