PERNILLE HAUGHOM

HVEM ER PERNILLE?

Pernille er under utdanning ved Norges Idrettshøyskole og er nyansatt her i PT Gruppen. Hun er ferdigutdannet og sertifisert personlig trener og kostholdsveileder i november 2022. Fram til da kan hun tilby både PT-timer og online coaching til reduserte priser! 

Pernille har alltid vært glad i fysisk aktivitet. Hun har mange år med håndball i beina, og har opparbeidet seg mye erfaring innen styrketrening i nyligere år. I tillegg har hun også kunnskap innen utholdenhetstrening, diverse andre idretter, klatring og friluftsliv.

Hun mener at fysisk aktivitet er en viktig del av hverdagen, og at det er mye mer enn bare trening. Fysisk aktivitet påvirker alle aspekter av hverdagen. Det bidrar til søvn, konsentrasjon, overskudd, selvfølelse og generelt bedre helse. Pernille ønsker at kundene sine skal møte treningsmessige mål, men også høste de andre godene som treningen fører med seg. 

Hun har god erfaring med hvordan man kan kombinere en aktiv livsstil med en hektisk hverdag. Med Pernille på laget kan hun hjelpe deg med å tilpasse treningen til ditt liv, og å finne en balanse i hverdagen som du kan trives med. Treningen skal gi resultater, men treningsglede, motivasjon og egen helse er minst like viktig! Ta kontakt for å komme i gang i dag!

  • Personlig trener, AFPT

UTDANNING OG KURS

KONTAKT PERNILLE HER