VÅRT TILBUD PÅ

TRENING OG BEHANDLING FOR BEDRIFT

HVEM ER VI?

Vi er spesialister på personlig trening og ernæring og består i dag av nesten 50 personlig trenere, behandlere, ernæringsfysiologer og mentaltrenere.

Vi ønsker å gå foran i bransjen og profesjonalisere PT yrket.

 

Vi har våre egne private PT sentre uten medlemsmasse. Her trener kun kunder under oppfølging av PT. I tillegg til dette hjelper vi andre treningssentre med å bygge opp gode og profesjonelle PT team på deres sentre med våre ansatte.

HVORFOR HA TRENING PÅ JOBBEN?

Det er ingen tvil om hvor viktig trening og bevegelse er for vår fysiske og psykiske helse. Dette er også relatert til arbeidsplassen. Fysisk aktivitet fremmer helse, gir overskudd og kan bidra til økt trivsel. Personer som er fysisk aktive og i god fysisk form er også mindre syke enn personer som er lite aktive.

 

Å vurdere tiltak for å fremme fysisk aktivitet blant arbeidstakerne er også underlagt i Arbeidsmiljøloven. Voksne som er lite fysisk aktive vil ha en betydelig helsegevinst ved å drive 30 minutter fysisk aktivitet daglig. Her kommer vi i PT Gruppen inn.

HVA KAN VI HJELPE DERE MED?

Vi kan komme til deres bedrift med en personlig trener eller behandler som gjennomfører en rask økt med din arbeidsplass som involverer bevegelighetstrening og styrkeøvelser. Dere kan også komme med mindre grupper til våre PT-sentre på Kokstad eller Nygårdsgaten i Bergen sentrum for en treningsøkt med utstyr i private lokaler.

Ønsker du å prøve dette på din bedrift? Send en mail til thomas@ptgruppen.no for å få et forslag om pris og periode for å prøve oss ut. 

Den mailen du sender vil bli svært verdifull for din bedrift.

Vi linker til saken om da Amesto Account House tilrettela for lavterskel trening til sine ansatte halverte de sykefraværet. Nå deltar rundt 90 prosent av de ansatte på treningen. Mads Kaggestad og Ole Petter Hjelle snakker med administrerende direktør i Amesto Account House Siri Nilssen på podcasten sin Hjernesterk om dette tiltaket her.

Episoden med Pareto Securities der CEO Christian Jomaas snakker om fysisk trening, stressmestreing og prestasjonsevne på samme podcast kan du høre her.

Personer som arbeider i Open Office

HVORFOR TRENING PÅ DIN BEDRIFT?

  • Økt aktivitet pga stillesitting

  • Massasje pga skader/sykefravær

  • Økt helsegevinst gjennom trening og mat, lavere sykefravær, mer fornøyde ansatte

  • Fellesskap og teambuilding

HVILKE PRODUKTER KAN VI TILBY?

  • Trening i gruppe

  • Kostholdsveiledning

  • Massasje - fysikalsk behandling

ETTER DITT BEHOV

PT Gruppen Norge tilbyr egne pakker for deg som ønsker hjelp med kostholdet. Våre kliniske ernæringsfysiologer kan hjelpe deg med vektnedgang/bedre helse/økt muskelvekst eller annet.

 

PT Gruppen er opptatt av å etablere og opprettholde et sunt og balansert kosthold som passer din hverdag. Derfor har vi inkludert kostholdsveiledning i våre PT- pakker, i tillegg til å tilby egne ernæringspakker uten PT.