Markedssjef og regionsansvarlig i PT Gruppen John Hauge

JOHN HAUGE

HVEM ER JOHN?

John begynte som personlig trener i 2012 på Os utenfor Bergen. Han jobbet som personlig trener i nesten 8 år for Actic-kjeden og har utdanning samt lang erfaring med markedsføring, sosiale medier og video.

Gjennom årene som personlig trener har han tilegnet seg bred kunnskap og erfaring innenfor styrke- og kondisjonstrening, samt tatt utdannelse innenfor kosthold. 

John har drevet med fotball, svømming, styrkeløft, sykling, friidrett, triatlon og løping. Siden det er han som skriver denne bioen i 3-person så kan han fortelle deg med hånden på hjertet at målbevisst trening får deg langt.

John er et godt eksempel på at med store mål, riktig og knallhard trening, et fornuftig syn på ernæring og med god hjelp fra støttespillere så kan du nå hvilket som helst mål du måtte sette deg.

PT Gruppen er skapt ut i fra de gode og dårlige erfaringene John og resten av de ansatte har tatt med seg inn i bedriften. John, sammen med resten av ledelsen legger til rette for at PT Gruppen sine PT-er skal ha de beste arbeidsforholdene for å levere Norges tryggeste PT-produkt til kundene.

Ledelsen i PT Gruppen besitter mer enn 70-år med erfaring som PT, og PT Gruppen er formet deretter.

John er vanvittig stolt av å være en del av denne bedriften. Igjen, med hånden på hjertet sier jeg dette.

KONTAKT JOHN HER