Fit Me er et sunt matprepp konsept som holder til i Bergen. Vi lager smakfulle og sunne måltid med fokus på ernæring og gode råvarer. Rettene er utviklet av profesjonelle kokker fra No Worries Supreme Catering i samarbeid med ernæringsrådgiver. 

Mat fra Fit Me passer ALLE, enten du bare trenger et raskt måltid eller har fokus på kosthold og ernæring. Vi sørger for en velbalansert sammensetning av næringsstoffer – så du kan yte ditt aller beste.

Bak kulissene i mat konseptet finner man dyktige kokker fra No Worries Supreme Catering. Med gründer og kjøkkensjef Palmer Sinokula fra New Zealand i spissen vet vi hvordan god mat skal tilberedes. Palmer har vært i mat bransjen i 25 år, og har de siste ti årene bla. laget mat til de store stjernene som har spilt på Koengen gjennom samarbeidet med Bergen Live.

 

Ryktet om maten som serveres artistene har nådd Oslo hvor Palmer og teamet de siste årene har blitt hentet inn for å servere artistene under Øyafestivalen. Få kokker i Bergen kan vise til en lignende CV.

Vår visjon er at det skal være enkelt å spise sunt og vi ønsker å innføre næringsrik mat på flere arenaer.

Prøv oss ut!

Fit Me Norge

plakaten til fitme norge med info om måltider de tilby