top of page
Eirik Åreide.jpg

EIRIK ÅREIDE

Helse PT og idrettsvitenskapstudent

eirik@ptgruppen.no

456 88 491

Hei! Mitt navn er Eirik og jeg er sertifisert personlig trener, corrective exercise spesialist og har en bachelorgrad innen Idrettsvitenskap.

 

Jeg har selv drevet aktivt med styrketrening i over 10 år og da også valgt å fordype meg faglig innenfor feltet. Mitt mål er ved å opprette et størst mulig fundament av kunnskap kunne hjelpe deg best mulig. Dette gjelder uavhengig av mål eller hvor vi starter ifra. Sammen skal vi kunne ta oss fra A til B sammen.

 

Opplegget fasiliteres såklart for å passe deg og ditt liv og jeg er opptatt av at du som min kunde alltid skal føle deg best mulig ivaretatt. På denne måten vil vi legge til grunne for både treningsglede og mestringsfølelse sammen. 

UTDANNING

2020 - 2023

Bachelor i idrettsvitenskap (pågående)

Universitetet i Stavanger

En bachelorgrad som sikrer bred kompetanse innenfor idretten og treningens ulike aspekter. Her dekkes alle ulike tema fra biamekanikk og fysiologi til treningslære og vitenskapsteori. En utdanning rettet mot å sikre best mulig grunnlag til å kunne møte og ivareta alle typer mennesker. 

2021

Sertifisert personlig trener

Akademiet for Personlig Trening

Nettbasert utdanning med fokus på god faglig tyngde innnenfor det å kunne møte din kunde å identifisere hva som plager/ hindrer de. Alle temaer dekket legger grundig fokus på å kjenne kroppens ulike deler på best mulig måte og hvordan de fungere og samkjører med hverandre. 

Kurs

Når trening blir tvang, ROS 

  • Etter dette kurset sitter jeg igjen med en bedre forståelse for spiseforstyrrelser og overtrening.

Rent senter, ADNO

  • Etter dette kurset sitter jeg igjen med en bedre forståelse for doping.

2021

Sertifisert corrective exercise specialist

National academy of sports medicine

Nettbasert utdanning med god faglig tyngde innen det å kunne møte kunden å identifisere hva som plager/hindrer de. Alle temaer dekket legger grundig fokus på å kjenne kroppens funksjoner og samkjøring av alle muskler og ledd.

Les hva kundene til Eirik sier

Kristine Ringen.jpg
Jeg mener oppriktig at ved å ha investert i PT timer med Eirik har jeg også investert i min psykiske og fysiske helse.

Om du ser etter en personlig trener som tar deg på alvor, så trenger du ikke å lete lenger, for da er Eirik treneren for deg! Jeg har vært så heldig å få ha Eirik som min PT i over 1 år nå, og jeg kan ærlig si at dette er den beste investeringen jeg har gjort! Eirik er en person som virkelig ser deg som et menneske og ikke bare som en kunde.

 

Da jeg begynte syntes jeg at det var ubehagelig å være på et treningssenter, men Eirik har skapt en trygghet hos meg ved å lære meg riktig teknikk og sette opp et oppnåelig program som jeg ser progresjon ved. Han er flink til å pushe meg, og lytter om jeg ønsker endringer. Jeg mener oppriktig at ved å ha investert i PT timer med Eirik har jeg også investert i min psykiske og fysiske helse.

Tycjan, 22

Det å komme i gang med trening, var ikke alltid like lett for meg. Jeg trente en liten stund også falt jeg ut og startet aldri igjen.

Med hjelp av min tidligere personlig trener Eirik, kom jeg virkelig i gang.  Vi hadde gode samtaler om hva jeg ville oppnå og vi tilpasset hver enkel øvelse og program til hvordan jeg er. I tillegg fikk jeg masse gode tips i forhold til kosthold, oppvarming og mer. Jeg fikk god veiledning på hva jeg burde fokusere på og hvilke øvelser som ville gjøre det lettere for meg i fremtiden. Eirik så virkelig hele meg.

Det å komme i gang, ga meg kjempe mye i hverdagen. Fikk god rutine, møtte opp på treninger, så progresjon og følte meg fantastisk. Det å se framgang, er noe av det beste. I tillegg fikk jeg bedre søvn, mer energi, og generelt mer struktur i hverdagen.

Eirik brydde seg mye om meg og treningen, og pushe meg nok til at jeg klarte å utfordre meg selv. Angrer ikke ett sekund på at jeg har valgt PT gruppen, spesielt etter så godt tilpassa pakke for en student som jeg er. Anbefales til alle, 10 av 10.

Mathilde Høgstøl, 23

Det å skaffe meg en PT var absolutt noe av det lureste jeg har gjort. Det hjalp meg tilbake til en hverdag hvor jeg fikk den ekstra energien jeg desperat trengte som ny student. Jeg hadde i tillegg kommet meg tilbake fra en kneoperasjon, så jeg var veldig usikker på hvordan jeg skulle komme i gang med treningen.

Allerede fra dag 1 fikk jeg tett og god oppfølging av PT’en min Eirik, som la til rette for mine utfordringer, behov og ønsker. Sammen utviklet vi et fantastisk program som jeg fortsatt bruker den dag idag.

Eirik ble som en treningskompis og det var gøy å dra på trening. Etterhvert bygget vi opp en trygghet, som gav meg masse selvtillit og glede av å være i aktivitet igjen. Angrer ikke!

Jeg opplever at han genuint bryr seg og ønsker at jeg skal få et godt tilpasset treningsprogram.”

Jeg er veldig fornøyd med PT-timene med Eirik! Jeg er sterkere, sprekere og føler meg bedre enn på mange år. I tillegg har det vært kjekt å gå på trening! Jeg opplever at han genuint bryr seg og ønsker at jeg skal få et godt tilpasset treningsprogram, best mulig utbytte av treningen og en positiv opplevelse.

Inger.jpg

Maria, 31

Det var veldig kjekt å ha oppfølgning Eirik! Følte meg sett fra første stund. Han var flink til å avdekke hvilke behov jeg hadde som kunde og med det lage en felles plan, med mål som var både oppnåelige og motiverende. Treningsgevinsten min var økt energinivå og en følelse av mestring.

 

Opplevde meg selv som både sterkere fysisk og mentalt under perioden. Ifht søvn så hadde jeg en bedre døgnrytme under treningsopplegget, da jeg var mer fysisk sliten etter trening og sov bedre.

 

Opplevde og at eksamenstiden var kjekkere og mer overkommelig enn tidligere, og at jeg hadde mer overskudd til lange lesestunder ved å ta treningspauser mellom lese- og skriveslagene. Alt i alt er Eirik en dyktig PT som er flink til å motivere!

Maryam, 43

Fantastic!! The training plans are second to none and clearly tailored to suit each individual clients requirements.

 

The thing that sets Eirik apart is the level of communication he gives you, he’s always on hand to answer any questions and give you plenty of encouragement along the way. The feedbacks are especially helpful so you know you’re on the right track.

 

Friendly and efficient service and would highly recommend to anyone. Cheers Eirik!

Radel.jpg
If you value your health, take a step and invest in the right people.”

We need to invest in our health, and investing in PT Gruppen and my personal trainer Eirik is one of the best decisions I’ve ever made.

 

Eirik is very competent, skilled, and knowledgeable. In other words, he knows what he’s doing, and he’s doing it excellently. He developed a training plan that compliments with my goals and needs.

 

My goals to stay healthy and fit are being achieved through his guidance and my self-determination. If you value your health, take a step and invest in the right people.

bottom of page