CECILIE SUNDE

SIS SPORTSSENTER

 

Cecilie er født og oppvokst i Stavanger og har jobbet på Optimal Bevegelse avd Stavanger siden sommeren 2018. Hun er svært interessert i alt som har med trening og helse å gjøre. Hun bruker mye av tiden sin selv på funksjonell trening og Crossfit, og elsker å være ute i naturen. Cecilie har i tillegg til naprapat utdannelse som Personlig Trener.

 

Hun finner stor glede i å få personer til å prestere sitt beste og oppnå sine mål, uansett nivå, utgangspunkt og målsettninger. Interessen for idrett, hvordan komme tilbake fra en skade og viktigst hvordan holde seg skadefri er noe Cecilie brenner for.

 

Cecilie jobber med alle aspekter av pasienter og tilpasser behandling etter dine spesifikke behov og ønsker. Hun synes det er viktig du som pasient selv skal forstå årsaken til en eventuell smerteproblematikk og hvordan kroppen og hjernen henger sammen.

 

“Et bra samarbeid mellom terapeut og pasient er viktig for meg, slik at du som pasient skal føle deg trygg i behandlingen som blir lagt opp spesielt for deg.”

UTDANNING OG KURS

  • Scandinavian College of Manual Medicine, Stockholm

  • Diplomert massasjeterapeut, Stockholm

  • Vinner av beste eksamensarbeid utdelt av Norges Naprapatforbund

  • Eksamensarbeid Scandinavian College of Manual Medicine “Can a teaching module of biopsychosocial implementation with SERA improve Naprapathy students’ knowledge of pain physiology? A Randomized Controlled Trial”

  • Dry Needling – Smertebehandling med nåler

  • Personlig Trener utdannelse hos Akademiet for Personlig Trening

KONTAKT CECILIE HER

Cecilie Sunde