AFPT skal til enhver tid presentere det siste innen dette området og nye forskning og undersøkelser vil inkluderes i våre utdannelser.

 

Målsetningen er å tilby den mest skreddersydde utdannelsen i Norge for Personlig Trening, samt hele tiden utvikle vårt tilbud til å bli den mest komplette utdannelsesinstansen innen trening, ernæring og helse.

Utdannelsene vektlegger ny kunnskap og vil hele tiden forsøke å fremføre den siste kunnskapen innen trening, ernæring og helse.

 

Studentene skal kunne forklare, motivere, demonstrere og inspirere klienter om og i metoder for å øke deres livskvalitet, helse og prestasjon.

 

Den utdannende skal ha kompetanse til å kunne identifisere behov, ønsker, evner og kapasitet hos individer og tilrettelegge trening og kosthold for at den enkelte skal oppnå sine bestemte mål. Dette, i kombinasjon med forståelse av og om de viktigste områdene relatert til sikker og profesjonell utøvelse av sitt yrke skal gjøre AFPT til markedets prefererte instans for utdannelse.

AKADEMIET FOR PERSONLIG TRENING

group-smile-1.jpg
AFPT.jpg

DER DE BESTE MØTES

Våre lærere er håndplukket basert på sine faglige og menneskelige egenskaper og anses blant de beste på sine felt i Skandinavia.

AFPT vil kontinuerlig streve etter å tilgjengeliggjøre all kunnskap relatert til yrket i sin undervisning for å sette standarden innen Personlig Trening, ernæring og helse i Norge.

Vår visjon er å gjøre Norge til verdens sunneste land og i 2015 lanserte vi Barnehageprosjektet der vi gir bort 6296 Kostveileder utdannelser til alle landets barnehager for å øke kompetansen blant ansatte i barnehage.